Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Следете не
ГОРЕ

Олимпик Бич 2022

Олимпик Бич 2022

 
(0 Оцени)
МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
Термин 22 29 05 12 19 26 03 10 17 24 31 07 14 21 28 04 11 18 25
Наем 7* 7* 7* 7* 7* 7* 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7* 7* 7* 7*
Вила Томас 75 85 110 120 130 140 210 240 265 275 275 275 275 240 210 120 100 90 80
Вила Ленка 70 80 105 115 125 135 200 230 255 265 265 265 265 230 200 110 95 85 75
Вила Лондон 65 75 100 110 120 130 195 225 250 255 255 255 255 225 195 100 90 80 70

ЦЕНИТЕ со * се за 7ноќи +превоз

Цените без* се за неам на студио

Борјот на ноќевања не е ограничен доколку се користи сопствен превоз

Превоз секоја недела од Куманоов,Скопје,Велес,Неготино и Гевгелија

Локација

0.0
Рејтинг 0
Комфорт 0
Појадок 0
Услуга 0
Хотел 0

Оставете коментар

You don't have permission to register