Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Следете не
ГОРЕ

Пампорово СКИ карти

Пампорово СКИ карти

 
(0 Оцени)
ПАМПОРОВО (ски ареа Пампорово и Мечи Чал) – СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ Зима 2021/2022
Цени во ЕВРА *Деца се третираат од 7 до 11.99 г. / Младинци се третираат од 12-17.99год
Услуги 2 дена 3 дена 4 дена 5 дена 6 дена
ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD
Лифт Карта 64€ 50€ 37€ 91€ 72€ 54€ 119€ 95€ 70€ 146€ 116€ 85€ 173€ 137€ 102€
Голем Ски/сноу  пакет 131€ 118€ 78€ 182€ 165€ 112€ 242€ 218€ 148€ 297€ 268€ 181€ 339€ 307€ 217€
Мал ски/сноу пакет(A) 72€ 61€ 44€ 103€ 85€ 65€ 135€ 112€ 84€ 164€ 136€ 104€ 194€ 161€ 123€
Мал ски/сноупакет (Б) 116€ 104€ 68€ 163€ 146€ 98€ 216€ 193€ 129€ 255€ 228€ 156€ 304€ 272€ 186€

 

Голем сkи/сноуборд пакет вклучува: лифт карта,ски/сноуборд опрема, ски училиште 4часа  на ден/сноуборд училиште 2часа  на ден.

Мал ски/сноуборд пакет А:  лифт карта, ски/сноуборд опрема.

Мал ски/сноуборд пакет Б: лифт карта,ски училиште 4часа/ сноуборд училиште 2часа на ден.

 

Детска градина-киндер клуб за деца од 4 до 6.99год

Детска градина 4-6.99год 1ден 2дена 3дена 4дена 5дена 6дена
Полудневна без ручек 23€ 36€ 54€ 70€ 85€ 99€
Целодневна со ручек 40€ 75€ 105€ 132€ 158€ 187€

-децадо 6.99год, користат бесплатна ски карта со придружник, но плаќаат опрема и ски школа.

Информации за детска градина:

Ски центар 2  – „Малина“ со работно време од 09:00ч. до 16:30ч.- активности на отворено во оградена и заштитена скијачка област за деца и разновидни и забавни игри  во затврен простор. Целодневен  престој со ручек од 12.00 до 13.00часот  со оранизиран превоз и придружни лица во основниот ресторан на  Хотел Перелик .

Локација

0.0
Рејтинг 0
Комфорт 0
Појадок 0
Услуга 0
Хотел 0

Оставете коментар

You don't have permission to register