Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Следете не
ГОРЕ

СКИ КАРТИ – ПАМПОРОВО

СКИ КАРТИ – ПАМПОРОВО

 
(0 Оцени)
ПАМПОРОВО (ски ареа Пампорово и Мечи Чал) – СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ Зима 2022/2023
Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 30.11.2022 само за ски пакетите , НЕ ВАЖИ ЗА СКИ КАРТИ.

 

Цени во ЕВРА *Деца се третираат од 7 до 11.99 г. / Младинци се третираат од 12-17.99год
Услуги 2 дена 3 дена 4 дена 5 дена 6 дена
ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD
Лифт Карта 67€ 54€ 41€ 93€ 75€ 58€ 120€ 97€ 74€ 146€ 117€ 87€ 171€ 137€ 104€
Голем Ски/сноу  пакет 136€ 123€ 81€ 188€ 169€ 116€ 251€ 227€ 153€ 308€ 278€ 187€ 351€ 317€ 224€
Мал ски/сноу пакет(A) 75€ 63€ 46€ 107€ 89€ 68€ 140€ 116€ 87€ 170€ 141€ 108€ 201€ 167€ 128€
Мал ски/сноупакет (Б) 121€ 108€ 70€ 169€ 152€ 101€ 224€ 200€ 133€ 265€ 237€ 162€ 315€ 282€ 193€

 

Голем сkи/сноуборд пакет вклучува: лифт карта,ски/сноуборд опрема, ски училиште 4часа  на ден/сноуборд училиште 2часа  на ден.

Мал ски/сноуборд пакет А:  лифт карта, ски/сноуборд опрема.

Мал ски/сноуборд пакет Б: лифт карта,ски училиште 4часа/ сноуборд училиште 2часа на ден.

 

Детска градина-киндер клуб за деца од 4 до 6.99год

Детска градина 4-6.99год 1ден 2дена 3дена 4дена 5дена 6дена
Полудневна без ручек 23€ 36€ 54€ 70€ 85€ 99€
Целодневна со ручек 40€ 75€ 105€ 132€ 158€ 187€

 

-деца до 6.99год, користат бесплатна ски карта со придружник, но плаќаат опрема и ски школа.

Информации за детска градина:

Ски центар 2  – „Малина“ со работно време од 09:00ч. до 16:30ч.- активности на отворено во оградена и заштитена скијачка област за деца и разновидни и забавни игри  во затврен простор. Целодневен  престој со ручек од 12.00 до 13.00часот  со оранизиран превоз и придружни лица во основниот ресторан на  Хотел Перелик .

Локација

0.0
Рејтинг 0
Комфорт 0
Појадок 0
Услуга 0
Хотел 0

Оставете коментар

You don't have permission to register