Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Следете не
ГОРЕ

СКИ КАРТИ – ПАМПОРОВО

СКИ КАРТИ – ПАМПОРОВО

 
(0 Оцени)
ПАМПОРОВО (ски ареа Пампорово и Мечи Чал) – СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ Зима 2023/2024
Цени во ЕВРА *Деца се третираат од 7 до 11.99 г. / Младинци се третираат од 12-17.99год
Услуги 2 дена 3 дена 4 дена 5 дена 6 дена
ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD ADL MLA CHD
Лифт Карта 73€ 59€ 45€ 102€ 82€ 63€ 132€ 106€ 81€ 162€ 133€ 100€ 193€ 158€ 119€
Голем Ски/сноу  пакет 145€ 133€ 96€ 211€ 193€ 140€ 276€ 254€ 182€ 323€ 287€ 207€ 386€ 355€ 248€
Мал ски/сноу пакет(A) 81€ 69€ 55€ 115€ 97€ 78€ 127€ 127€ 101€ 174€ 148€ 114€ 207€ 177€ 136€
Мал ски/сноупакет (Б) 127€ 115€ 81€ 184€ 167€ 117€ 240€ 218€ 151€ 290€ 264 180€ 346€ 315€ 215€

 

Голем сkи/сноуборд пакет вклучува: лифт карта,ски/сноуборд опрема, ски училиште 4часа  на ден/сноуборд училиште 2часа  на ден.

Мал ски/сноуборд пакет А:  лифт карта, ски/сноуборд опрема.

Мал ски/сноуборд пакет Б: лифт карта,ски училиште 4часа/ сноуборд училиште 2часа на ден.

 

 

Детска градина-киндер клуб за деца од 4 до 6.99год

Детска градина 4-6.99год 1ден 2дена 3дена 4дена 5дена 6дена
Полудневна без ручек 26€ 42€ 61€ 80€ 97€ 113€
Целодневна со ручек 46€ 85€ 119€ 151€ 180€ 213€

 

Информации за детска градина:

Ски центар 2  – „Малина“ со работно време од 09:00ч. до 16:30ч.- активности на отворено во оградена и заштитена скијачка област за деца и разновидни и забавни игри  во затврен простор. Целодневен  престој со ручек од 12.00 до 13.00часот  со оранизиран превоз и придружни лица во основниот ресторан на  Хотел Перелик .

Локација

0.0
Рејтинг 0
Комфорт 0
Појадок 0
Услуга 0
Хотел 0

Оставете коментар

You don't have permission to register